Kedves Gombásztársak!

Reméljük, hogy jövő évben gond nélkül meglehet táborunk immár Vargyason. Honlapunkon is meghirdetjük ezen eseményt, bár meghívásos alapon lehet jönni az augusztus 8-13. között rendezendő táborunkba. Tehát lehet kérni meghívót, s ha lesz még üres hely, fogadhatunk új táborozókat is (esetükben rövid bemutatkozást, indoklást kérünk).

Legkésőbb 2024. január 20-ig jelezd bejelentkezésed, ha ez megjön, menni fog a meghívó, ha fogadni tudunk, illetve a jelzés, hogy esetleg máskor lehetsz résztvevője táborunknak. A helyek száma korlátozott, ezért is ez az eljárás.

Aki előadást tartana, jelezze mielőbb, s majd küldje meg, láthassuk, hogy időben mennyi, s be tudjuk-e tenni már alakuló programunkba.

Megadunk rövid ismertetést a faluról, honnan gyalog is jókat lehet majd gombászni, kirándulni, bár többnyire kocsival megközelíthető helyekről indulnak majd a túrák.

Gombasavanyúság-versenyt ezúttal is tartanánk, tehát várjuk, hogy a résztvevők hozzanak ilyet magukkal, ha tehetik.

Irányár 270 euro / fő (a jó körülményeket kínáló panzió esetében, kizárólag erdélyi tagjainknak). Tagjainknak és elsősorban a lebonyolításban szakmai segítséget nyújtók számára lesz kedvezmény: a majdan megnyert pályázatoktól függően.


Lehet kérni bármely szálláshely esetében, hogy csak egy vagy két személy legyen egy szobában, persze felár elfogadása esetében.

Összesen kb. 70 személyt tudunk fogadni 2024-as 25. gombász-táborunkba, konferenciánkra.

Az étkezés félpanziós, tehát reggeli + kétfogásos vacsora naponta.

A részvételi díj, az ár nagyon is irányár, sajnos nincs vége az elég nagy arányú inflációnak, a drágulásnak Romániában…

Visszajelzés esetén márciusig kell számlánkra elküldeni a 100 euró (s a napi árfolyamon ennek megfelelő lejt) bankszámlánkra, jelezve, hogy a táborra szánt összegről van szó.

Megadok előbb egy linket, melyen több kép is megtekinthető a faluról, a fő helyszínről: https://www.vargyas.ro/index.php/polgarmesteri-hivatal

Egészséget kívánva, várjuk a mielőbbi visszajelzéseket, az LKG-tábort szervezők nevében: Zsigmond Győző

Előző bejegyzés Következő bejegyzés

Back to top