Jövő évi gombásztáborunkat július 12-17. közt tartjuk a Nagybánya melletti Koltón, hol több panzió adna szállást nekünk és a kultúrház alkalmas lenne különféle programjaink lebonyolításához, nem beszélve a környékről, hova túrázni megyünk majd (főleg a máramarosi hegyek erdeibe). Szívesen látunk lehetőleg kocsival jövőket, mert az autó segít majd minket túrázni minden irányba. Irányár: 160 euró. Az ár fedezi a szállást (többnyire kétágyas saját vagy közös fürdőszobás lakrészekben) 5 éjszakára és a teljes ellátást (reggeli, ebéd, vacsora, 12-én csak vacsora, 17-én csak reggeli). LKG-tagoknak, tiszteletbeli tagoknak kedvezmény jár.

A bejelentkezés, illetve az előlegfizetés (50 euró, mely nem jár vissza) sorrendje számít túljelentkezés esetén (általában januárban be szoktak már telni helyeink!). Határidő: 2019. április 1. Aki teheti, látogasson el hozzánk.

Nagybánya és Kővár vidéke erdei-mezői számos florisztikai, mikológiai kincsét kínálja az érdeklődőknek, akik a tudományos munka mellett ellátogathatnak a közeli városokba, a Lápos-szorosba, a Rozsály-tető Gombájához is akár. Erre próbáljunk tehát szétnézni, gombászni, tudva, hogy itt hagyományosan jól készítenek meg viszonylag sokféle gombát, köztük olyanokat is, melyeket máshol nem vagy alig ismernek. Részletek felől a fent megadott telefonszámon, illetve e-mailen kell érdeklődni.

A László Kálmán Gombászegyesület elnöksége

Previous Post Next Post

Back to top